Skip to main content

Benefiti koje SuperHotSpot usluge donose kafićima

Na koji način da privuku još posetioca i povećaju promet u svom lokalu je pitanje koje vlasnici kafića i barova postavljaju iznova. Pretvaranjem interneta koji nude svojim gostima u marketinško sredstvo je jedan od najsavremenijih i najisplativijih načina reklamiranja do sada. U ovoj objavi pisaćemo o pogodnostima koje donosi SuperHotSpot usluga i kako utiče na poslovanje kafića i barova. 

Besplatna WiFi konekcija je očekivana na javnim mestima kao što su kafići i barovi. Nuđenjem besplatnih WiFi usluga je pravi način za privlačenje novih posetioca bez mnogo uloženog truda, a statistika pokazuje da će se ljudi pre opredeliti za lokal sa besplatnom internet konekcijom nego za isti bez internet konekcije. Takođe, ovakva vrsta usluga pomaže kod uvećanja broja povratnih klijenata, jer posetioci ne samo da će ostati duže u lokalu, nego će se iznova vraćati u lokal.  

SuperHotSpot je sjajan alat koji besplatni WiFi internet pretvara u sredstvo reklamiranja, a istovremeno doprinosi i autentičnosti lokala. Umesto unošenja dosadne WiFi lozinke, posetiocima će se otvarati stranica za prijavljivanje. Na ovoj stranici se korisnici mogu prijavljivati putem email-a ili društvenih mreža u zamenu za korišćenje interneta. Na stranicu je moguće dodavati logo kafića kao i promenu pozadine, reklame usluga koje nudi kafić ili najavu događaja. 
Društvene mreže su glavno sredstvo komunikacije između kafića i posetioca. Povećanjem sveopšte prisutnosti na društvenim mrežama je nešto čemu svaki lokal teži. Kao uslov za korišćenje interneta moguće je zatražiti od korisnika da lajkuju Fejsbuk stranicu ili zaprate Instagram profil kafića, kako bi stvorili što veću publiku. 

Sa svakom prijavom korisnika, SuperHotSpot prikuplja podatke o korisniku kao što su ime i prezime, mesto prebivališta, starosna dob, email adresa, vreme prijave na mrežu itd. Na taj način se lako vidi ko, u koje vreme i koje starosne dobi posećuje lokal, i prema tome se može kreirati posebna ponuda za klijente. Ovakvim sortiranjem klijenata kreiranje ciljane email kampanje nije bilo lakše. Takođe, korišćenjem ovih podataka na pravi način moguće je kreiranje personalizovane ponude, npr. u vidu akcija za stalne posetioce.
SuperHotSpot poseduje sistem “kontrole sadržaja”, koji zabranjuje neželjene i protivzakonite aktivnosti korisnika i izbegava zloupotrebu WiFi mreže i IP adrese, a to se sve češće dešava sa nezaštićenim hot-spot sistemima (pretnje javnim ličnostima, manipulacija sa zabranjenim video i foto sadržajima, širenje Internet virusa...).

Comments

Popular posts from this blog

Kako filtriranje Web sadržaja poboljšava sigurnost javnih WiFi hotspotova

Sa porastom korišćenja interneta došlo je i do porasta sajber pretnji: malveri, virusi i ostali tipovi opasnosti postali su deo svakodnevnice. Naime, sa namerom da zaštite svoje mreže od ovakvih vrsta opasnosti, poslovne organizacije, vlade i obrazovne institucije sve više ulažu u rešenja za internet bezbednost - u ovom slučaju u alate za filtriranje internet sadržaja. Zapravo, prema prognozama Global Industry Analysts Inc., svetsko tržište za filtriranje web sadržaja beleži željeni rast i očekuje se da će do 2020. godine iznositi 3,1 milijardu dolara. U ovom tekstu ćemo objasniti šta je i od čega se sastoji ovaj filter i kako se može efikasno iskoristiti kako bi se bolje osigurala sigurnost javnih WiFi hotspotova.  Šta je Filter internet sadržaja (Web Content Filter)?  Filter internet sadržaja je program koji maskira određeni internet sadržaj na osnovu različitih filter kategorija, ograničavajući korisnicima pristup određenim sadržajima. Instalira se u različitim okruženji

Upotreba i korist javnog WiFi-a u našem društvu

Tehnologija WiFi interneta je odavno usvojena i igra veoma bitnu ulogu u kvalitetu života svih ljudi. U ovom tekstu ćemo videti kako WiFi može pozitivno uticati na naše društvo i njegovo dalje napredovanje: Javni sektor Pružanje usluga javnog WiFi-a je sjajna prilika za državnu upravu da poveže čitave gradove unutar države. "Pametni" gradovi koji obezbeđuju besplatni WiFi se šire velikom brzinom - i kao rezultat svojim stanovnicima pružaju mnogo bolje usluge. Na primer, Tacira - Brazilski sistemski integrator, je firma koja pruža digitalne usluge kao što su : pametno upravljanje otpadom, pametno obezbeđenje i pametna rasveta na javnim prostorima širom Brazila, oslanjajući se na cloud WiFi infrastrukturu.  Jedna od prednosti koju donosi javna WiFi mreža je predstavljena kao javna biblioteka. To znači da svaki pojedinac, čak i onaj koji ne može da priušti internet kod kuće, može da ima korist od besplatne konekcije i koristi ga za pristup javnim uslugama, potra

Poslednje vesti iz SuperHotSpota

Sa ponosom objavljujemo da smo od 20.3.2018. godine unapredili SuperHotSpot sistem sa verzije 2.9 na najnoviju verziju - 3.1.2c U novoj verziji je došlo do mnogo značajnih sistemskih promena, a mi bismo izdvojili najbitnije:   optimizacija prijave korisnika na SuperHotSpot od sada i do 30% brža; grafički interfejs Splashpage editora je pojednostavljen, uneti su novi alati za dizajniranje + 12 novih tema za izradu Splashpage stranice paleta podržanih uređaja je proširena sa 60 na preko 90 smanjena zauzetost memorije za 25% implementiran interfejs za direktno pozivanje od sada i sa MailerLite automatizovanom aplikacijom za slanje marketing mailova raspodela internet protoka po prijavljenom korisniku sa novom verzijom je poboljšana i jednako raspoređena za svakog korisnika na mreži; integracija sa MailChimp marketing platformom je unapređena i olakšana za korišćenje segmentacija baze podataka  Nastojimo unapređenju kvaliteta naših usluga kako bi zadovoljili potrebe